Mizarstvo

Masivno Pohištvo po naročilu

 Izdelujemo masivne lesene izdelke za opremo bivalnih prostorov. Krtačena smrekova kuhinja, hrastova notranja vrata ali staran pult za umivalnik v kopalnici, naj poudarijo vaš individualni pristop h kulturi bivanja! Uresničili ga bomo z izborom lesa in podkrepili s tehnologijo, ki bo izčistila unikaten slog v vašem domu.

Iz skrbno izbranega lesa ustvarimo izdelke, ki se ponašajo s funkcionalnostjo in naravnim izgledom.  Ob naročilu izdelave renderja  poskrbimo za skrbno pripravo postopka in optimalno sodelovanje s stranko.

  • končne izdelke prilagodimo oblikovalski noti vašega interierja
  • ponudimo bogate možnosti obdelave lesa/krtačenje, oljenje, termična obdelava, barvanje
  • zagotovimo strokovno montažo na vašem domu

Vhodna in notranja vrata

Ponujamo izdelavo kvalitetnih masivnih vrat iz smreke, macesna in hrasta.
Izbirate lahko med gladkimi krili ali se odločite za tiste, s polnili. Po vaši želji jih lahko: skrtačimo, naoljimo ali pobarvamo.

Pohištvo

V skrbno izdelanih omarah za vašo kuhinjo, kopalnico in garderobni prostor boste izkoristili prostorske možnosti. V naših unikatnih masivnih mizah in pultih boste podoživeli stik za naravo. Pridobili boste ugodje in lepoto bivanja z lesom.

Butični leseni izdelki

Ukvarjanje z lesom obsega zahtevno in dolgotrajno obdelavo materiala od trenutka, ko pade drevo, do takrat, ko se v izkrtačeno letnico ujame kapljica tungovega olja...
Polepšajte si praznične dni s smrekico DREN, prisluhnite zgodbi lesenih lutk serije Hijacinta ali pospravljajte z užitkom - v  predalnike DREN!

#mizarstvodren na Instagramu